Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri: még nem nyertünk meg semmit

2011.04.18. 10:11 lupetto

 A Controcampo vendége volt tegnap este Massimiliano Allegri a Napoli-Udinese mérkőzés apropójából, s tökéletes higgadtsággal kommentálta a déliek nem várt bukását, mely egyben csapata tulajdonképpeni bajnoki címét is jelenti.

"Nyugodt voltam a Sampdoria elleni győzelmünk miatt, de az Inter és a Napoli eredményei csak még nyugodtabbá tettek. Korai lenne azonban még a bajnoki címünkről beszélni, ennek akkor lesz itt az ideje, ha már matematikailag is biztos mindez. Még három mérkőzést nyernünk kell, hogy ünnepelhessünk."

"A hátralévő fordulókban megszerezhető pontok száma még mindig jelentős, úgy kell hát készüljünk a folytatásra, ahogyan eddig is tettük, mindig az előttünk álló mérkőzésre fókuszálva. A következő fordulóban Bresciában lépünk pályára és egy esetleges vereség máris elolvasztaná a ma nagyobbra nőtt előnyünket. Ráadásul Patot és Ibrát is nélkülöznünk kell, miközben szerdán és szombaton is pályára lépünk, dolgoznunk kell hát tovább a kellő higgadtsággal, még nem nyertünk meg semmit."

Szólj hozzá!

Címkék: milan allegri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr402835661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása