Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo - Most az olasz kupára kell összpontosítanunk

2011.04.17. 13:10 Unimuck

Az Internazionale az utóbbi hetek gyenge eredményeit Pármában fejelte meg egy újabb fiaskóval, mellyel a klub végzetes távolságra került a bajnoki címvédéstől. A kék-feketék vezetőedzője, Leonardo is elismerte, tulajdonképpen lemondhatnak a Scudetto megnyeréséről és inkább a hátuk mögött sorakozó csapatokra kell figyelniük.

"Több, mint nehéz a helyzetünk, nagy összpontosításra van szükségünk, hogy ne legyen nagyobb baj, és hogy a céljainkat elérjük." - kezdte nyilatkozatát a Nerazzurri trénere.

"Továbbra is szükségünk van a pontokra, mivel matematikailag még nem biztos a dobogós helyezésünk. Ma este túl sokat kapkodtunk, elsiettük a támadásaink befejezését, aztán a Parma ez első lehetőségéből gólt szerzett, ami kicsit padlóra küldött minket, bár ebben a fáradság is közrejátszott."

"Le kell higgadnunk, újra nyugodt, tiszta fejjel kell készülnünk az előttünk álló megmérettetésekre. Most mindenesetre csak a Roma elleni Coppa Italia találkozóra összpontosíthatunk." - összegzett a tréner.

(football-italia.net)

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr622833339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása