Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Toni (góllal) ünnepelne Firenzében

2011.04.15. 12:43 Unimuck

Hétvégén a Juventus Firenzébe látogat, ahol Delneri együttese a Fiorentinával vív rangadót. Ezen apropóból az előző fordulóban a Genoa ellen győztes találatot szerző Luca Toni ellenfélként tér vissza a Fanchi stadionba, ahol pályafutása legszebb éveit töltötte, ám a hórihorgas támadó elmondása szerint ugyan különleges érzés lesz számára pályára lépni a Violák ellen, mégis góllal készül, amit bizony megünnepelne.

"Nem akármilyen érzés lesz pályára lépni a régi emlékek miatt. Két felejthetetlen évet töltöttem el Firenzében. Ugyanakkor, ha gólt szereznék vasárnap, biztosan megünnepelném a találatomat, ám ezzel nem az a célom, hogy megbántsam régi rajongóimat." - mondta a világbajnok támadó a Tuttosport-nak.

Toni 2005 és 2007 között szerepelt a Fiorentinában, ez idő alatt 49 gólt szerzett.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus toni fiorentina juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr132828047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása