Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Trezeguet Nápolyban?

2011.04.11. 10:51 lupetto

 Egyre valószínűbbnek tűnik David Trezeguet nyári visszatérése Olaszországba. A francia után több Serie A-s klub is érdeklődik, s a korábbi Juve sztár is szívesen költözne vissza egykori sikerei helyszínére, kérdés azonban egyelőre, hogy ki lehet a végső befutó az érdeklődők közül. Legfrissebb esélyesként az utóbbi napokban a Napolit emlegetik az olasz lapok, s bár a transzfer elsőre némiképp abszurdul hangzik, korántsem tűnik lehetetlennek. A kérdésnek leginkább a Tuttomercatoweb próbált utánajárni, Trezeguet ügynökével kapcsolatba lépve, s talán némiképp mi is közelebb kerültünk a megoldáshoz;

"A Napoli érdeklődését sem megerősíteni, sem tagadni nem áll módomban."

"Szemmel tartjuk a piacot, s azt elmondhatom, hogy Trezeguet visszatérése a Serie A-ba több, mint valószínű. A Hercules egy fontos állomás, de a klub januári passzivitása a játékospiacon sokat elárul az ambíciókról. Trezeguet pedig ennél sokkal többet érdemel."

kép:zimbio

Szólj hozzá!

Címkék: napoli trezeguet mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr122816490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása