Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Totti nyíltát tette a 4. helyért folyó harcot

2011.04.10. 09:15 Unimuck

Tegnap este a 6. helyezett AS Roma csapata azzal a céllal utazott Udinébe, hogy a lehető legközelebb kerüljön a még Bajnokok Ligája indulást érő 4. pozícióban lévő Udineséhez. A találkozó első félidejében azonban inkább a hazai gárda veszélyeztetett, bár igazi ziccert nem nagyon tudott kialakítani Guidolin csapata, Doninak többször is védenie kellett. A Roma csak elvétve jutott el Handanovic kapujáig, bár egy Totti szabadrúgást követően a szlovén hálóőrnek hazai játékos fején megcsúszó labdát kellett kitolnia bravúrral.

A meddő hazai mezőnyfölénnyel végződő első félidő után változott a játék képe, a fővárosi gárda sokkal aktívabbá vált a támadásokban, ennek köszönhetően, no meg Pinzi butaságának, a Farkasok büntetőhez jutottak nem sokkal a játékrész kezdete után. A labdát Totti állította le a tizenegyes pontra, majd parádés megmozdulással juttatta azt Handanovic kapujába. 0-1

Ezután sokáig csak mezőnyjáték jellemezte a találkozót, elvétve akadtak lehetőségek a kapuk előtt. A hazaiak aztán a hajrában minden mindegy alapon támadásokat kezdeményeztek, aminek meg is lett az eredménye, a 87. percben Di Natale talált be Doni kapujába, egalizálva az eredményt. A csereként beállt Corradi fejjel tálalta remekül a labdát a góllövőlista éllovasa elé, aki nem hibázott. 

A hosszabbítás perceiben még a vezetést is megszerezte a hazai gárda, ám Asamoah kezezése miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Ami az egyik oldalon nem jött össze, az a másikon igen. Riise robogott el a bal szélen, egészen az alapvonalig, majd középre tett labdája Francesco Tottit találta meg, aki 15 másodperccel a hosszabbítás vége előtt megszerezte csapat győztes találatát. 

A Roma sikerével 3 pontra megközelítette a még mindig 4. helyezett Udinesét.

 

UDINESE 1-2 ROMA

G.: Di Natale (87') ill. Totti (57', 94')

 

 

Fotó: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: roma totti di natale udinese roma 1 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002813579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása