Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marotta - Újjáépítjük a Juventust

2011.04.06. 15:43 Unimuck

A Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta, úgy véli a csapatnak szüksége van az újraformálódásra a következő szezon előtt, valamint elismerte Bastos és Pirlo iránti érdeklődését. A vasárnapi 2-0-ás győzelem a Roma ellen reményt ad a Juventusnak, hogy jövőre is indulhasson legalább az Európa Ligában és a klub pozitív sorozattal zárja az amúgy gyenge szezonját. 

"Meggyőződésem, hogy kevesebb pontot gyűjtöttünk a szezon során, mint amire képesek vagyunk valójában. Sohasem állhattunk ki a legerősebb 11 játékosunkkal, ez tény." - kezdte Marotta a Corriere dello Sport-nak adott nyilatkozatát.

"Már csak 7 forduló van hátra, lassan elérkezünk egy nagy forradalom végéhez, ami a csapat átalakítását illeti. Rengeteg új játékos érkezett, logikus volt, hogy ezért nagy árat fizethetünk, mi is csak bizakodtunk abban, hogy azonnal versenyképes lesz együtt az új keret."

Majd a vezető áttért Delneri helyzetére is, kinek jövője bizonytalan a torinói klubnál. 

"Van egy kétéves megállapodásunk az edzőnkkel. Érkezte szakmailag mindannyiunkra pozitív hatással volt. Helyre kellett állítani a csapatszellemet a Juventusnál és ő ezt tökéletesen véghez is vitte."

Rátérve a Bianconeri igazolási stratégiájára, Marotta feltárta a klub szándékát Fabio Quagliarellával és Alberto Aquilanival kapcsolatosan. 

"Előbbi játékost leigazoljuk, míg az utóbbit 80%-ban biztos, hogy megvásároljuk. Elutazunk Liverpoolba megtárgyalni Aquilani vételárát."

Ami a leendő igazolásokat illeti: "Nem titok, hogy Torinóba szeretnénk hozni Michel Bastost. A problémát ez esetben csakis az egy EU-n kívüli játékos szerződtetése jelentheti."

Pletykák szerint a Juventus szívesen megállapodna a Milan játékmesterével, Andea Pirlóval is, e felvetésre azonban Marotta csak elmosolyodott és ennyit mondott: "Nos, valóban gondolkodtunk Pirlo-n ..., majd meglátjuk mi, hogyan alakul."

2 komment

Címkék: juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr192804705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkepi 2011.04.07. 08:55:15

áthozhaná a juve ronaldinhot, megvehetné dzsudzsit, felainit....

micz 2011.04.07. 09:05:59

Pirló bazmeg úgy kell mint mókusnak az erdőtűz...
süti beállítások módosítása