Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aquilani - Érzelemdús visszatérés Rómába

2011.04.05. 11:59 Unimuck

A Juventus középpályása, Alberto Aquilani elismerte, furcsa érzés volt az Olimpicóban pályára lépni a Roma ellen, de nagyon örül annak, hogy győzni tudtak. A középpályás a jövőjét illetően elárulta, hamarosan döntés születik arról, hogy végleg Torinóba szerződik-e, most azonban csak az érdekli, hogy minél jobb helyezést érjen el a Juventusszal és megszilárdítsa helyet a válogatottban. 

"A találkozó előtt beszélgettem egykori csapattársaimmal, Tottival és De Rossival. Különleges érzés volt számomra az az Olimpicóban játszani, de ahogy elkezdődött a mérkőzés csak a Juventusra és a győzelemre tudtam gondolni." - kezdte összegzését az exromanista a RAI-nak adott interjújában.

"Mindannyian tettük a dolgunkat és sikerült nyernünk, ami nagy elégtétel számunkra. Most nem szabad távlatibb célokra gondolnunk csak a közvetlen előttünk álló mérkőzésre."

A jövőjét illetően Aquilani hozátette: "Hamarosan minden eldől. Egyelőre csak erre a szezonra koncentrálok és a Juventusra, aki adott nekem egy esélyt, hogy visszatérjek Olaszországba és újra magamra ölthessem a címerest mezt." - zárta nyilatkozatát a Juventus középpályása. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aquilani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr292801389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása