Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Batti le mani, in campo C'é Cavani! - Heroikus Napoli győzelem a Lazio ellen

2011.04.03. 14:49 lupetto

  60 ezer néző, napok óta izzó futballáz, hősies küzdelem a Scudettóért illetve a BL-indulásért, Nápoly vs főváros riválizálás, egy szóval minden adott volt ma délben egy felejthetetlen összecsapáshoz. Hogy aztán ezt a csapatok képesek voltak teljesítményükkel még inkább felülmúlni az már abszolút egyéni érdemük, régen láthattunk ilyen izgalmas, s ennyire kiélezett rangadót a Serie A-ban. 

 Az első félidő a vendégek akarata szerint alakult. Hiába volt aktívabb, s helyezett nagyobb hangsúlyt támadásaira a Napoli, gólt Mauri révén mégis a Lazio szerzett. S bár az első 45 perc sem nevezhető éppenséggel eseménytelennek, ami a második félidőben jött, az felülmúlt minden várakozást. Előbb az 57.percben Dias góljával növelték előnyüket Rejáék, hogy aztán a vereségbe bele nem nyugvó Azzurri 2 perc alatt felálljon a padlóról, s ledolgozza hátrányát. Brocchi csodálatos lövése és Aronica öngólja hozta ismét a fordulatot, nem adta könnyen magát a Biancoceleste, s újra magához ragadta az előnyt. Úgy tűnt, ezúttal akár ez már végképp így is maradhat, amikor jött ismét (a 2. nápolyi gól is nevéhez fűződik) Cavani, s előbb egy tizenegyest plusz kiállítást kiharcolva egalizált, majd egy gyönyörű emeléssel meg is szerezte csapata számára a győzelmet.

A végén még egy kis kakaskodás a pályán Sculli és Matador között, majd a lefújást követően nápolyi fieszta, a 60 ezer néző mellett, ezúttal még a dísztribün is extázisban ünnepelte kedvencei sikerét.

Győzelmükkel Cavaniék mindössze 3 pontra a Milantól.

 

NAPOLI-LAZIO 4-3
G.:: Dossena 60., Cavani 62., 82., 88. – a másodikat 11-esből, ill. Mauri 29., A. Dias 57., Aronica – öngól 68.

Napoli (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Pazienza (59′ Mascara), Yebda (85′ Lucarelli), Dossena (76′ Gargano); Hamsik, Lavezzi; Cavani

Lazio (4-2-3-1): Muslera; Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido; Brocchi, Mauri; Gonzalez, Bresciano (83′ Stendardo), Sculli; Zarate (84′ Floccari).

Játékvezető: Banti
Kiállítva: Biava 80.(L); Reja 88.(L)
Sárga lap: Dias, Sculli (L); Dossena, Cavani (N)

 

kép: CdS

5 komment

Címkék: serie a lazio napoli napoli lazio 4 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr72796145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.04.03. 20:19:31

Hát ha még a szemétszállítás is beindul, akkor milyen fieszta lesz Afri... khm, Olaszország eme nagyvárosában! :DDD
Csaló, ocsmány, rohadék banda, kamutizenegyes, kamukiállítás, no és meg nem adott gól. Ilyen tolással a Chievo is ott lenne, ahol a Napoli. Undorító csapat.

Unimuck 2011.04.04. 01:30:16

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Kornél el kell fogadni az eredményt. A Lazio erőn felül teljesített a szezon első felében.

lupetto 2011.04.04. 10:26:50

@Unimuck: "A Lazio erőn felül teljesített a szezon első felében." - epic

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.04.04. 14:51:33

@Unimuck: Ha nem láttad a meccset, minek dumálsz? A hülyeség részére meg nem is reagálok.

Unimuck 2011.04.04. 17:06:29

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A hozzászólásom első felével csak arra akartam utalni, hogy nem érdemes rajta rágódni, így történt. A második fele meg a saját véleményem.
süti beállítások módosítása