Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Új stadiont és 6 nyári igazolást ígér a Roma új Presidentéje

2011.03.29. 10:53 lupetto

 Thomas DiBenedetto, a Roma-t felvásárló üzleti csoport vezetője e pillanatban abszolút az érdeklődés középpontjában áll Olaszországban. Mindenki az ő szavait lesi, minden újság vele szeretne interjút és minden szem leendő klubja adásvételére szegeződik. A legnagyobb tradíciókkal bíró olasz sportújságnak sikerült hosszabb interjúra bírnia végül az amerikait, aki erős csapatot, új stadiont és hosszútávú terveket ígért.

"Ahogyan azt mondani szokás; "Minden út Rómába vezet". Reméljük egy napon mindenki el is indul majd ezeken az utakon, hogy megcsodálja, mit értünk el ebben a városban.."

"E klubnak igazán dicső múltja van, még ha nem is sikerekkel teli. Elég csak felidézni a legutóbbi Scudettot, mit az a fantasztikus csapat nyert vagy a 80-as évek nagyszerű együttesét Contival és Falcaoval. Tisztelni fogjuk a klub hagyományait és mindent megteszünk majd, hogy annak hírnevét tovább erősítsük. A mi jövőnk a múltunkban rejlik."

"De természetesen megvannak a saját elképzeléseink is, hogyan építsük fel a klubot olyanná, amilyennek szeretnénk, a lehető legerősebbé a pályán és azonkívül is."

"A csapatom olyan emberekből áll, akik remekül ismerik a nemzetközi labdarúgást. Amikor eljön az idő, leülünk majd a jelenlegi vezetőkkel (akik remekül végzik munkájukat) és meghozzuk a szükséges döntéseket. Néhány játékost eladunk majd és néhány új igazolás is érkezik, szám szerint legalább öt vagy hat."

"Sajnálatos, hogy a jelenlegi stadion nem a legmegfelelőbb a szurkolók igényeinek, az Olimpico a szurkolók szenvedélyének útjában áll. Túlságosan messze helyezkednek a lelátók a pályától, már csak ezért is szükség lesz egy új, angol mintára épülő stadionra, melyből a csapat is rengeteget profitálhat majd. A Campo Testaccio egy modern változatára."

Szólj hozzá!

Címkék: roma dibenedetto

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr512781309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása