Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Győzött az olasz U21-es válogatott Svédország ellen

2011.03.25. 08:10 Unimuck

Ciro Ferrara legényei zsinórban harmadik győzelmüket könyvelhették el, miután a törököket (2-1) és az angolokat (1-0) legyőzve barátságos mérkőzésen a svédeket is két vállra fektették. A találkozó kezdetétől fölényben játszó olaszok a 19. percben Diego Fabbrini (Empoli) fejesével szerezték meg a vezetést, majd negyed órával később kettőre növelték az előnyüket, ekkor Alberto Paloschi (Genoa) fejese kötött ki a svédek hálójában. A fordulás után egy távoli lövés kijött Noring kapusról, amire szemfülesen Federco Macheda (Sampdoria) lecsapott, majd higgadtan kapuba lőtte a labdát. A harmadik góljuk után kissé kiengedtek a talján ifjak, melynek köszönhetően a vendégek szépíteni tudtak, de így is 3-1-re győzött az olasz U21-es válogatott, reméljük a felnőttek is hasonlóan jó eredményt érnek ma el Szlovéniában. 

Olaszország U21 3-1 Svédország U21

G.: Fabbrini (19'), Paloschi (32'), Macheda (56') ill. Larsson (65')

 

Olaszország U21: Pinsoglio, Donati, Camporese, Caldirola, Crescenzi, D'Alessandro, Romizi, Soriano, Fabbrini, Paloschi, Macheda

Svédország U21: Noring, Larsson, Jansson, Dyrestam, Asp, Hamad, Johansson, Hiljemark, Hult, Jonsson, Armenteros

 

Szólj hozzá!

Címkék: squadra azzurra ferrara olasz u21

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr92769940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása