Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Farfán döntött: nyártól a Serie A-ban folytatja pályafutását

2011.03.25. 10:39 lupetto

 "Meghoztam döntésemet. Nyáron elhagyom a Schalkét és Olaszországba szerződöm." - kezdte nyilatkozatát a perui támadó a Tuttosportnak adott interjújában. Az, hogy pont a Juvéhoz legközelebb álló sportújságnak mesélt terveiről az természetesen nem véletlen, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint ugyanis a titokzatos kérő, mely a játékos döntése mögött áll nem más, mint a torinói együttes.

Ám némi esélye azért más eshetőségnek is maradt, a csatár ügynöke szerint ugyanis több talján klub is érdeklődik ügyfele iránt. Ára azonban elég masszívan szűkíti a szóba jöhető klubok listáját, a transfermarkt szakértői szerint legalábbis 15 millió eurót illene ajánlania annak, aki szeretné kivásárolni jövő nyárig futó szerződéséből a 2008 óta Gelsenkirchenben szereplő játékost.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato farfan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr62770290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása