Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sasos balhé

2011.03.06. 20:33 Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa

Na most akkor, hölgyeim és uraim, újra elmondom a következőket, hiába koptattam már el őket számtalan alkalommal: a visszalévő fordulók egyik legfontosabb meccse jön, annak ellenére - vagy talán éppen azért is - hogy a Palermo története egyik, ha nem a legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el, amit egyszerűen nem is tudtam értelmezni. Edzőbuktatásnak ez bőven sok, az Udinese egyszerűen nem jobb ennyivel, semmilyen helyzetben sem, nem értem. Kérdés, hogy ez egy végső letargiát ér-e majd el rózsaszíneknél, vagy pedig reálisan látják a helyzetet és belecsapnak a lecsóba, hiszen az EL simán meglehet még. Erre minden bizonnyal választ fogunk kapni a ma esti meccsen. Egy korábbi vállalásomat természetesen még tartom, ezért személyesen is igen fontos a ma esti győzelem.

Essünk túl a formaságokon, és utána megemlítem pár jóslatomat majd. A vendégeknél debütál Cosmi, akit méltán utálnak mindazok, akik szeretik az olasz futballt, ez mindenesetre nem növeli a szimpátiát a szicíliaiak felé. Bíznak egy 3-5-2-ben, mi erre csak azt mondjuk, legutóbb ezt másfél éve, a teljes kétségbeesésében próbálta ki Ballardini Rómában, annyit is ért. A Lazio esélyeit növeli, hogy Miccoli, Pinilla és Goian sérültek, Carrozzieri, Darmian, valamint Bacinovic pedig eltiltottak.

A Laziónál sajnos minden eddiginél több a sérült, és ez már komoly gondokat okozhat: Diakité, Brocchi és Rocchi mellé betársult Dias és Mauri is, illetve Lichtsteiner, csekély vigasz, hogy a svájci a kispadon ott lehet, de a kezdőben nem. Némi faszaság azért van, Muslera felépült, bár Berni is teljesen frankó módon muzsikált. Ha végignézzük a kezdőt, azt látjuk, hogy a 4-2-3-1 maradt, Lichti helyén Scaloni, Dias helyett Stendardo, előttük már megszokott módon Ledesma és Matuzalem, az egy szem Floccari mögött pedig az eddig még sokat próbált, de egész biztató Sculli-Hernanes-Zarate trió található.

Most tehát a feladatok a következőek: egy tisztes és lehetőleg szép mérkőzésen visszatérni a negyedik helyre, tovább üldözni a Napolit, jobb esetben meg is előzni, szakítani az Udinesét és a Romát és egy végső, elkeseredett és sikeres hajrát indítani az ebben az évben utoljára BL-t érő negyedik megszerzésére. Vagy talán a harmadik helyre? Akárhogy is: ez egy komoly meccs lesz. Legyen komoly az öröm a végén is.

LAZIO (4-2-3-1): 86 Muslera; 5 Scaloni, 13 Stendardo, 20 Biava, 26 Radu; 24 Ledesma, 11 Matuzalem; 77 Sculli, 8 Hernanes, 10 Zarate; 22 Floccari. A disp.: (12 Berni, 2 Lichtsteiner, 14 Garrido, 23 Bresciano, 15 Gonzalez, 17 Foggia, 18 Kozak) All. Reja

PALERMO (3-5-2): 46 Sirigu; 6 Munoz, 5 Bovo, 66 Andelkovic; 16 Cassani, 23 Nocerino, 8 Migliaccio, 72 Ilicic, 42 Balzaretti; 27 Pastore, 9 Hernandez. A disp.: (99 Benussi, 29 Garcia, 94 Acquah, 4 Kasami, 11 Liverani, 77 Kurtic, 22 Paolucci) All. Cosmi

Szólj hozzá!

Címkék: lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002716504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása