Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nyilatkozatok a derby előtt - Delneri vs. Allegri

2011.03.05. 13:00 Unimuck

20:45-kor kezdődő Juve - Milan összecsapás két vezére, Luigi Delneri és Massimiliano Allegri sajtótájékoztató keretein belül nyilatkozott a közelgő derby-vel kapcsolatosan. A Zebrák felett gyülekeznek a sötét felhők, a Juventus ha folytatja a rossz szériáját, Delnerinek hamarosan új csapat után kell néznie, míg a Milan Allegrivel továbbra is saját kezében tartaná a sorsát.

Delnerinek bizalmat szavazott a vezetőség, de vajon meddig?! Egy estleges hazai zakó sok mindent megváltoztathat. 

"Megerősített a vezetőség a bizalmával és hisznek a csapatban. A jövőm miatt nem aggódom, szilárd a kapcsolatom a klubbal. Építjük tovább a csapatot, csak a munkára koncentrálunk."

"Innentől kezdve minden mérkőzés életbevágóan fontos. Az a lényeg, hogy megtaláljuk a helyes utat. Ez nem egy túl jó periódusa a szezonunknak, de a Milan elleni találkozó pont arra jó, hogy hátunk mögött hagyjuk a közelmúlt eredménytelenségét. Ez ösztönöz bennünket."

"Próbáljuk a legideálisabb taktikát kidolgozni a Milan támadósora ellen, de ezeknek a játékosoknak mindig lesz esélyük a gólszerzésre." - mondta Delneri.

Allegri felhívta csapat figyelmét arra, hogy nem szabad lebecsülni a Juventust, még ha mostanság gyengébb eredményeket is produkál.

"Nem szabad alábecsülni a Juventust, megverték az Intert is. Leccében hamar emberhátrányba kerültek, míg a Bologna ellen nem volt szerencséjük, két helyzetből két gólt kaptak. A Juventus számra a győzelem a Bajnokok Ligája helyezés miatt fontos, és nem egy olyan csapattal fogunk találkozni, amely lemond a céljairól."

"Ősszel jól játszottak ellenünk, kihasználták a hibáinkat. Mi is jól teljesítettünk, hiszen megvoltak a lehetőségeink, ám végül csalódottan kellett elhagynunk a pályát."

"Minden mérkőzés fontos, de a mostani találkozó kulcsfontosságú lesz a Scudetto szempontjából. 11 forduló hátra van még a bajnokságból, végig a kezünkben kell tartani a sorsunkat." - nyilatkozta Allegri.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus milan allegri delneri juventus milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr652712389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása