Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Beharangozó: Juventus - Milan

2011.03.05. 15:00 Unimuck

A torinói Stadio Olimpicóban ma este kigyúlnak a fények, hogy megküzdjön egymással a két ősi rivális, a Juventus és a Milan. Mindkét klub kölcsönösen tiszteli egymást, de ezen az estén 90 percen keresztül nem udvariaskodnak majd egymással a felek, a Juvénak az utolsó lehetősége lesz arra, hogy megkezdje a felzárkózást a Bajnokok Ligája helyezésért, míg a Milan foggal-körömmel harcolni fog, hogy megtartsa előnyét a tabellán. A torinói statisztika a Zebrák mellett szól, 75 alkalomból 34 hazai, és 20 vendég siker született a két csapat randevúján.

Ugyanakkor Delnerinek vélhetően nem lesz könnyű dolga, hiszen a csapata önbizalma és teljesítménye a béka feneke alatt van. Két zakó a Lecce és a Bologna ellen, ez a Juve utóbbi két mérkőzésének gyümölcse, ráadásul úgy, hogy még gólt sem tudott szerezni az Öreg Hölgy, ez elárul mindent a jelenlegi formájáról. Az Inter elleni győzelem reménykedésre adott okot a Binconeróknak, de a lendület nem tartott sokáig.

Ellenben a Milan utóbbi 3 bajnokiját egyaránt behúzta 9-1-es gólaránnyal, ami igen imponáló statisztika, főleg, hogy legutóbb a Napolit ütötte ki hazai pályán a Rossoneri 3-0-ra. Allegri csapatának az előnye csökkent a korábbi egységekhez képest, de még így is 5 ponttal vezeti a tabellát a városi rivális Inter előtt.

A két csapat utóbbi mérkőzésére ősszel a San Siróban került sor, ahol némi meglepetésre a vendég Juventus diadalmaskodott 2-1-re. Azon a találkozón Quagliarella és Del Piero góljára csak Ibrahimovic tudott válaszolni. 

 

 

Az október 30-i találkozón a Juventus kétségtelenül erőnlétben múlta felül a Rossonerit, ezért Allegri egy masszív középpályás sort fog kiállítani a mai összecsapáson, vélhetően a Gattuso-Van Bommel-Boateng triót hívja segítségül. 

Ibrahimovic hátproblémáit orvosolták a Milan szakemberei, így a svéd óriás bizonyíthat volt csapata ellen, viszont Pirlo, Ambrosini, Inzaghi, Bonera, Merkel és Antonini nincs bevethető állapotban. 

Delneri várhatóan meglepő módon nem változtat a Lecce és a Bologna ellen is kudarcot valló kezdőcsapatán, az ősz hajú tréner kitart az elképzelései mellett. Buffon egy meccses eltiltását követően ismét a gólvonalon állhat, míg sérülés miatt Grosso, Rinaudo, De Ceglie, Sissoko, Salihamidzic és Quagliarella nem lesz ott a Bianconeri kispadján.

 

JUVENTUS - MILAN

20:45, Stadio Olimpico - Torino

 

Várható kezdők:

Juventus: (4-4-2) Buffon - Sorensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Krasic, Melo, Marchisio, Martínez - Matri, Toni

Milan: (4-3-1-2) Abbiati - Abate, Nesta, T.Silva, Jankulovski - Gattuso, Van Bommel, Boateng - Robinho - Pato, Ibrahimovic

Szólj hozzá!

Címkék: juventus beharangozó milan serie a olasz foci olasz labdarúgás derby calcio juventus milan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212712749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása