Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Milan - Pirlo: a Bayern München a legújabb jelentkező

2011.02.18. 08:24 lupetto

 A Milan és Andrea Pirlo közös útja a vége felé közeledik, a játékos szerződése ugyanis idény végén lejár, s a klub ezidáig tulajdonképpen semmilyen lépést sem tett középpályása megtartásáért. Mindeközben az olaszt lassan a fél világgal összeboronálta az internetes sajtó erre fogékony része, egyes források szerint csak az utóbbi hetekben jelezte már szándékát a Real Madrid, a Manchester City, a Chelsea, az Atletico Madrid, a Valencia, a Roma, az Inter, a Juventus és a Zenit csapata is.

A legújabb versenyző a 4-4-2.com beszámolója szerint maga a Bayern München, aki állítólag hajlandó lenne megadni mindazt mire Andrea vágyik, további rendszeres játéklehetőséget egy, a világ legjobbjai közé tartozó csapatban, inspiráló fizetést és egy 3 éves szerződést.

Folytk.köv. egészen biztosan.

Szólj hozzá!

Címkék: milan bayern münchen pirlo mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr702669704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása