Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hiába vezetett kétszer is a Palermo, a Fiorentina négyet vágott Szicíliában

2011.02.13. 15:02 Unimuck

 Szezonbéli első idegenbeli győzelmét aratta a Fiorentina, miután Szicíliában sikerült legyőznie a Palermót. Pedig a találkozó sokáig a hazaiaknak állt, már a 7. percben Pastore révén megszerezték a vezetést, melyre a félidő vége felé Gilardino válaszolt. A második játékrész első perceiben ismét a Roseneri került előnybe, Nocerino vette be Boruc kapuját. A találkozó hajrájához közeledve aztán fordult a kocka, előbb a Kroldrup sérülése miatt szerephez jutó Camporese talált a hazaiak hálójába, majd nem sokra rá Bovo öngóljával már a firenzeieknél volt az előny. A találkozó végeredményét a nem rég hosszú sérüléséből visszatért Montolivo állította be. A Palermo az Inter és a Lazio után, a Fiorentinától is vereséget szenvedett hazai pályán. 

PALERMO 2-4 FIORENTINA

G.: Pastore (7'), Nocerino (48') ill. Gilardino (36'), Camporese (70'), Bovo (78' - öngól), Montolivo (88')

Palermo: (4-3-2-1) Sirigu - Munoz (Kasami), Andalkovic, Bovo, Balzaretti - Migliaccio (Acquah), Kurtic, Nocerino - Ilicic, Pastore - Miccoli (Hernandez)

Fiorentina: (4-3-3) Boruc - Comotto, Gamberini, Camporese, Pasqual - Behrami, Donadel, Montolivo - Santana (Ljajic), Gilardino Babacar), Mutu (Natali)

 

Szólj hozzá!

Címkék: serie a olasz labdarúgás palermo fiorentina 2 4 pastore gilardino nocerino camporese bovo montolivo calcio olasz foci

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr282658114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása