Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos - Venturát Mutti váltja a Bari kispadján

2011.02.11. 08:50 Unimuck

A Bari és Giampiero Ventura közös megegyezéssel szerződést bontott, írja az AS Bari hivatalos honlapja. A bajnokság sereghajtóját ezentúl Bortolo Mutti fogja irányítani. Mutti korábban többek között a Napolinál, a Palermónál, a Regginánál, a Messinánál és az Atalantánál is megfordult, de a Messinát leszámítva egyik helyen sem dolgozhatott huzamosabb ideig. 

Ventura a tavalyi remek idényt nem tudta megismételni, amikor is a középmezőnyben végzett a déli kiscsapattal. Ebben a szezonban hamar kiderült, hogy a kiesés ellen kell küzdenie csapatával, nem sok sikerrel. A 63 éves tréner irányítása alatt a Bari idei mérlege, 3 győzelem, 5 döntetlen és 16 vereség. A Galletti 14 ponttal utolsó helyen áll a bajnokságban 24 mérkőzést követően.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb bari ventura bari mutti bari bari edzőváltás mutti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr332653139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása