Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Egy korszak vége: a szezon végén Seedorf is távozhat

2011.02.10. 14:51 lupetto

 Pirlo esetleges távozásának hírét követően Clarence Seedorf kapcsán is megindultak a találgatások Olaszországszerte, a holland szerződése ugyanis szintén lejár a szezon végén, s igen valószínű, hogy 9 sikeres évet követően távozik Milánóból.

Leigazolásán a legfrissebb hírek szerint a Wolfsburg trénere Pierre Littbarski fáradozik, s korántsem tűnik kizártnak az üzlet létrejötte.

Seedorf esetleges távoztával még tovább fogyna a 2007-ben Bajnokok Ligáját nyert csapat egykori "gerince"; a húzóemberek közül a védelemben az utóbbi években főként sérüléseivel kűzdő Nesta, a középpályán Gattuso, Ambrosini, Pirlo (?), míg a csatársorban mindössze Inzaghi maradna hírmondónak az egykor Európát végigverő csapatból.

1 komment

Címkék: milan seedorf

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr52651698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spengi 2011.02.10. 18:53:52

Üdv, nemrég barátommal elindítottunk egy spanyol futballal foglalkozó blogot, a laliga.blog.hu-t, és szeretnénk társakat találni. Arra gondoltunk lehetnénk esetleg társ-oldalak. :) Van-e kedved hozzá?! Spengi
süti beállítások módosítása