Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Julio Cesar: az utóbbi 1 hónapban minden megváltozott

2011.02.07. 09:13 lupetto

 Julio Sergio érthetően boldogan nyilatkozott csapata tegnap esti győzelme után a tuttomercatoweb-nek, de a kapus nem csak a tegnapi rangadó miatt, hanem az utóbbi hónap során mutatott játék okán is boldogabb volt a szokásosnál.

"Nagyon elégedett vagyok a játékunkkal. Minden előttünk álló csapat számára egyértelmű üzenetet küldtünk."

"Mostmár újra kezünkben a lehetőség, hogy ha szembe találkozunk, a Scudettóért küzdjünk velük."

"Boldog vagyok, hogy hozzátehettem a részem mindehhez, különösen az első félidőben volt szükség a védéseimre." - tette hozzá szerényen a mérkőzés legjobbjaként teljesítő kapus.

"Az utóbbi egy hónap során minden megváltozott. Most a legfontosabb, hogy meg kell próbáljuk kihasználni az előttünk állók botladozásait. A Milan el kezdhet komolyan aggódni."

A nerazzurri vesztett pontok tekintetében mindössze 2 ponttal lemaradva riválisától második helyen áll a tabellán, jövő héten pedig újabb rangadót víva a Juventus otthonába látogat, ahol tovább folytathatja menetelését az idén ismét csak szenvedgető Juventus ellen.

Szólj hozzá!

Címkék: roma inter julio cesar inter roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002643785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása