Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Beharangozó: Bari - Inter

2011.02.03. 19:15 Unimuck

A Bari ma este 3/4 9-kor az esélytelenek nyugalmával futhatna ki a pályára, amolyan minden mindegy alapon, az Inter ellen, ha... a gárda utoljára nem a 14. fordulóban szerzett volna pontot és ha emiatt nem állna csont utolsó helyen a Serie A tabelláján. Ehelyett görcsösen meg kell próbálnia valahogy elcsípni legalább egy döntetlent a mostanság szárnyaló Nerazzurri ellen.

A bajnokság utolsó helyezettje a Campionatóban legutóbb november 28-án szerzett pontot, ekkor hazai pályán ikszelt a Cesena ellen. Azóta a déli kiscsapat sorra bukja a mérkőzéseit és kilátástalan helyzetbe sodródott, mondhatnánk, biztos kieső csapat a Bari. 

A téli átigazolási időszakban Vincenzo Matarrese próbálta megerősíteni a keretet, elsősorban a gyengén muzsikáló támadósort akarta feltüzelni Okaka és Rudolf Gergely érkezésével, nem is rosszul. Rudolf első Bari mezben töltött találkozóján gólt szerzett a Juventus ellen, de a győzelmek még váratnak magukra. 

Az Inter Leonardo érkezésével egycsapásra megváltozott és leszámítva az Udinese elleni vereséget, csak győzelemmel dicsekedhet. Plusz lökést adhat a nerazzurrinak, hogy lassacskán felépülnek sérültjeik, Sneijder és Milito már 100%-os edzésmunkát tud végezni. 

A téli mercato ideje alatt Moratti jól ügyeskedett, Ranocchia és Pazzini azonnal kezdő játékossá vált, amit Pazzo első fekete-kék mezben töltött találkozóján két góllal hálált meg. Leonardo kérelmeit az Inter feje teljesítette, így joggal elvárható a további jó szereplés.

A milánói gárda, ha ma este legyőzi a Barit, felugrik a tabella harmadik fokára, úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az előtte haladó csaptoknál.

 

BARI - INTER

20:45, Stadio San Nicola - Bari

Várható kezdők:

Bari: (4-3-1-2) Gillet - Massiello, Rossi, Glik, Parisi - Gazzi, Almiron, Donati - Bentivoglio - Okaka, Rudolf

Inter: (4-3-1-2) J.Cesar - Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu - Zanetti, Kharja, Motta - Pandev - Eto'o, Pazzini 

Sérült: S.Massiello (B), Barreto (B), Belmonte (B) ill. Stankovic (I), Samuel (I), Cordoba (I), Mariga (I), Lucio (I), Castellazzi (I)

Eltiltott: -

1 komment

Címkék: inter serie a olasz foci rudolf olasz labdarúgás calcio bari bari inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642636582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.02.03. 22:29:09

nagyon fontos új szabály a futballban: ha fejbebasszuk ököllel az ellenfél játékosát, az teljesen rendben van abban az esetben, ha mi vagyuk fekete-kék csíkos mezben.
süti beállítások módosítása