Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Allegri nem elégedett a döntetlennel, Muslera szerint jövőre a BL-ben a helyük

2011.02.02. 08:52 lupetto

 Elsősorban a fáradtságot okolja Massimiliano Allegri csapata tegnap esti pontvesztése után a Sky Sportnak adott nyilatkozatában;

"Az első félidőben kissé kapkodtunk és sok hibát vétettünk a labda megjátszása során."

"A Lazio nagyon jól védekezett, mi pedig egy 6 mérkőzéses sorozatból jövünk, ahol minden harmadik nap pályára kellett lépjünk." - magyarázta a döntetlent e tréner.

"Néha nem értettük meg egymást a pályán, más pillanatokban viszont kifejezetten jól játszottunk. Akárhogyis ez a harmadik mérőzés sorozatban ahol nem kaptunk gól, s ez mindenképpen pozitívum."

Érthetően boldogabban nyilatkozott a Lazio kapusa, aki szerint bizonyították, méltók lehetnek egy BL-t érő helyezésre;

"Ez után a mérkőzés után el kezdhetünk hinni benne, hogy valami nagyobbra is képesek vagyunk. Ha a Milan ellen képesek voltunk kapott gól nélkül végezni, hihetünk a BL kavlifikációban is."

"Egyértelműen ez a célunk, jövőre szeretnénk megmérettetni magunkat. Elloptunk egy pontot a San Siro-ból, ami nagyon sokat jelent most számunkra."

Szólj hozzá!

Címkék: milan lazio allegri muslera milan lazio

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr182632718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása