Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: Sokkoló statisztika, megdőlt az új Juve-projekt

2011.01.31. 14:00 Unimuck

A tegnapi esti, Udinese elleni vereség után a Juventus nemhogy a Scudettótól, de a negyedik, Bajnokok Ligája selejtezős helyet érő pozíciótól is távolra került. A goal.com írói, Sergio Chesi és Carlo Garganese összeállítottak egy listát, amiben sokkoló statisztikai adatokkal magyarázzák, a Binaconeri új projektje Luigi Delneri és Giuseppe Marotta vezetésével megbukott.

0 - Amauri góljainak száma ebben a szezonban. A brazil csatár a Juventus egyik legjobban fizetett játékosa és ezek után sem lehet megszabadulni tőle?

1 - Csak egy célja maradt Luigi Delnerinek és fiainak: a BL szereplés kivívása. A Coppa Italia már csak emlék, a Scudetto meg egy álom.

2 - A kiválasztottak száma a Juventus új projektjében: Luigi Delneri és Giuseppe Marotta

3 - A mérkőzések száma, melyekről Felipe Melót eltiltották a Parma elleni őrülete után. A Juventusnak sokba került mindez.

6 - A találkozók száma Krasic utolsó gólja óta. Miután remek játékkal berobbant a torinói köztudatba, a szerb játékos formája visszaesett a csapattársakéhoz hasonlóan. 

6 - Döntetlenek száma az Európa Liga csoportmérkőzései alatt. Nincs mentség arra, hogy nem sikerült legyőzni a Lech Poznant és a Salzburgot.

11 - Ennyi játékos érkezett a klubhoz nyáron.

12 - A listavezető Milan pontelőnye a Juvéval szemben. A Scudetto köré szőtt álom véget ért, sőt az első négybe is nehéz lesz bekerülni.

12 - Nyáron ennyi milliót fizetettek a torinóiak Martínezért. Még egy bizonyíték, ami nem vall egy európai óriásklubra.

18 - Fabio Quagliarella mezszáma. Egy kis fény ebben a lehangoló szezonban. Az ő sérülése nagyban hozzájárult a Juve sokkoló összeomlásához.

27 - A kapott gólok száma 22 forduló alatt.

34 - 2011 nyarán ennyi millió euróra lesz szüksége a klubnak, hogy leigazolja a kölcsönben lévő Quagliarella - Aquilani - Pepe triót.

57 - Ennyi millió eurót költött nyáron játékosokra a klub. Ibrahimovic vagy Cavani ára ehhez képest elenyésző volt. 

'92 - Frederik Sorensen születési éve. A 18 éves norvég Primaverás játékost kénytelen játszatni olykor Delneri a hátvédsor hiányosságai miatt. 

107 - Luca Toni ennyi percet játszott zebracsíkos mezben, miután megsérült. A gólínség kiküszöbölésére szerződtették ... 

112 - Elmúlt két évben ennyi millió eurót költött a Juventus játékosokra. Az eredményeket nézve csak kidobott pénz volt az ablakon. 

140 - Ennyi pontot gyűjtött a csapat Claudio Ranieri két éves irányítása alatt. Nyilván nem ő volt a probléma ...

280 - Alessandro Del Piero hivatalos góljainak száma Zebramezben. Alex továbbra is élő legenda, de ebben az évben betölti a 37. életévét is. Hol vannak az új támadók? 

442 - Delneri által alkalmazott felállás. A rendszer mellett kitart, annak ellenére is, hogy nincsen kimondott baloldali középpályása, alkalmas szélső védői és csatárai.

2006 - Az utolsó év, amikor Scudettót nyert a Binaconeri, majd ezt el is elvették tőlük. Túl sok idő telt el azóta, nem méltó a Juventushoz. 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio binaconeri juventus krízis

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692627681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása