Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sima Chievo győzelem született Bresciában

2011.01.30. 14:30 Unimuck

Pellissier vezérletével háromgólos győzelmet aratott a Chievo a Brescia felett. Sosem jön jókor egy bekapott gól, de lélektanilag talán a legrosszabb pillanatokban kapitulált a hazaiak védelme. A Chievo Pellissier góljával az első félidő lefújása előtt szerzett vezetést, majd a második játékrész legelején rögtön kétgólosra is növelte azt. Meddő hazai mezőnyfölényt követően a találkozó hosszabbításában Pellissier aztán újra betalált a hazaiak kapujába, így sima győzelmet aratott a verónai alakulat. A Brescia továbbra is kieső helyen áll, s egyre komolyabb vészhelyzetbe sodródik, míg a Chievo ideiglenesen fellépett a tabella tizenegyedik helyére. 

BRESCIA 0-3 CHIEVO

G.: Pellissier (46',93'), Mandelli (47')

Brescia: (4-1-4-1) Arcari - Zebina, Bega, Mareco, Zambelli - Cordova (Hetemaj 58') - Diamanti, Kone (Daprela 64'), Filippini, Eder (Lanzafame 73') - Caracciolo 

Chievo: (4-3-1-2) Sorrentino - Frey, Mandelli, Andreolli, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino (Marcolini 77' - Sardo 80')- Pellissier, Thereau (Moscardelli 62')

2 komment

Címkék: egyéb serie a olasz foci olasz labdarúgás calcio chievo brescia pellissier brescia chievo 0 3

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr712625279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.01.30. 15:37:55

Srácok, ígérem leszállok a témáról, de eléggé bedőlni látszik az a bizonyos olasz blog a Népsporton, így teljesen monopol helyzetben lennétek ott, sokkal jobb körülmények között. Befogom a szám ezek után, de ezt le kellett írnom.
süti beállítások módosítása