Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inter: Bale-ről, Montolivóról és Vucinicről

2011.01.29. 16:00 Unimuck

Az Inter sportigazgatója, Marco Branca mai sajtótájékoztatón kitért a Nerazzurri játékoskeretének erősítésére is. A napokban a milánói klub 40 millió fontos ajánlatot tett a Tottenham ifjú csillagára, Gareth Bale-re, a londoni klub azonban elutasította az Inter próbálkozását, mondván keveslik a kínált összeget a walesi játékosukért.

"A Tottenham többet szeretne kapni Bale-ért, mint 40 millió font. Szeretnénk megszerezni őt, de az ára nem egyeztethető össze klubunk játékospolitikájával." - vélekedett Branca a 21 éves középpályásról.

Az Inter a téli átigazolási időszakban megszerezte Ranocchia, Pazzini és Kharja áláírását, de továbbra is több vasat tart a tűzben.

"Azon dolgozunk, hogy a Feyenoord csatárát, Luc Castaignos a San Siróba költöztessük, legkésőbb júliusban. Riccardo Montolivo? Nyáron meglátjuk, mi hogy alakul."

Branca szertefoszlatta a napokban megjelenő pletykákat, miszerint az Inter érdeklődik a Roma csatára, Vucinic iránt. 

"Sosem léptünk Mirco Vucinic ügyében" - zárta mondandóját az Inter igazgatója.

football-italia.net

Szólj hozzá!

Címkék: inter sportpolitika internazionale mercato gareth bale marco branca riccardo montolivo mirko vucinic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr272623186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása