Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Magabiztos Roma győzelem

2011.01.22. 23:09 lupetto

 Ha nem is tökéletesen meggyőző játékkal, de viszonylag könnyedén győzött a giallorossi a szardíniaiak ellen. Totti révén már a 21.percben előnyhöz jutottak a hazaiak, miután a De Rossi lerántásáért megítélt büntetőt biztosan értékesítette a Roma tizese. Ezt követően inkább a vendégek kezdeményeztek, s alakítottak ki több apróbb helyzetet, de egy Agazzi bizonytalankodás után jött Perrotta és közeli pöccintésével tulajdonképpen el is döntötte az addig nyílt mérkőzést. A találkozó hajrájában megejtett Taddei - Menez, Borriello - Vucinic csere után csak egyértelműbb lett mindez, a duó lendületet hozott a Farkasok játékába, s a francia gyönyörű gólja révén a gólarány is impozánssá érett.

Roma-Cagliari 3-0
ROMA
(4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Taddei (68' Menez), De Rossi, Perrotta; Simplicio; Borriello (68' Vucinic), Totti (94' Brighi)
CAGLIARI (4-3-1-2): Agazzi; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Nainggolan (79' Laner); Cossu; Acquafresca (90' Ragatzu), Nené (66' Matri)
Sárga lap: Conti, Canini, Taddei, Nainggolan
Gólszerző: 21' Totti (R, 11-esből), 70' Perrotta (R), 92' Menez (R)

 

Szólj hozzá!

Címkék: roma serie a cagliari 21.forduló week 21 21a giornata roma cagliari 3 0

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr122606007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása