Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Marchetti hamarosan a Genoa játékosa lehet

2011.01.21. 16:45 Unimuck

Federico Marchetti távozni szeretne a Cagliaritól, miután ebben az idényben még egyszer sem védhette tétmérkőzésen csapata hálóját. A 2010-es Világbajnokságon Gigi Buffont helyettesítő hálóőr közel áll ahhoz, hogy a Genoa csapatában folytassa pályafutását.

A szardíniai klub elnöke, Massimo Cellino megerősítette, hogy a genovai csapat élénken érdeklődik a 27 éves játékosuk iránt és ők nem is állnának a transzfer útjába. 

Marchettit tartják a Serie A egyik legjobb kapusának, ám ebben az idényben Agazzi árnyékában csak a padon foglalhatott helyet. A genovaiaknak pedig feltett szándékuk, hogy egy új hálóőrt igazoljanak, miután a portugál válogatott kapus, Eduardo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 

A hírek szerint az üzletbe a Grifini belevonná a közös tulajdonban lévő Robert Acquafrescát, akinek a maradék 50%-os tulajdonrészét is átengedné a Cagliarinak. 

Szólj hozzá!

Címkék: genoa cagliari mercato federico marchetti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr92603085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása