Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ziegler a Milané lehet, de csak ha Galliani mélyebben a zsebébe nyúl

2011.01.20. 21:02 lupetto

Finoman szólva sem esett hasra a blucerchiati elnöke a Milan 2,5 millió eurós ajánlatától, s bár utánpótlásként a genovaiak már megszerezték Laczkót, akinek képességeiről egyébként elismerően nyilatkozott a presidente, ez korántsem jelenti automatikusan, hogy Garrone megválik svájci védőjétől.

Túl sok lehetősége persze a Sampnak sincs ugrándozni, ugyanis ha most nem teszi pénzzé játékosát, úgy az szerződése lejártakor ingyen távozhat, de mivel más érdeklődőkről is hallani, így Garrone ragaszkodik egy legalább 3,5 milliós összeghez.

Tippünk szerint végül azért olyan 3 millió körül nagy sóhajok közepette csak megállapodnak majd, ami után majd kijelenthetjük, a Milan a nyári nagy villantások után télen is kifejezetten szépen tejesített a mercatón.

kép: rossoneriblog.com

Szólj hozzá!

Címkék: milan sampdoria garrone mercato ziegler

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642601120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása