Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Laczkó iránt a Sampdoria is érdeklődik

2011.01.18. 13:45 Unimuck

Laczkó Zsolt, a magyar bajnok Debrecen labdarúgója iránt élénken érdeklődik a Sampdoria, miután jelenlegi bal hátvédje, Reto Ziegler nem kizárt, hogy hamarosan elhagyja a genovai csapatot. A svájci válogatott védőt a Milannal hozták szóba, így került képbe Laczkó neve az olasz csapatnál, akiért spanyol és angol klubok is érdeklődnek.

Ziegler nyáron ingyen igazolhatóvá válik, mivel lejár a szerződése és azt nem kívánja meghosszabbítani jelenlegi csapatával, így, ha a Samp némi pénzt szeretne kapni érte, kénytelen elengedni még télen játékosát. 

A megüresedőfélben lévő posztra a genovai klub egyik kiszemeltje Laczkó Zsolt, akinek a kivásárlási ára 500 ezer € körül mozog, ami abszolút gazdaságos megoldást jelentene Di Carlóéknak. 

Laczkó mellett a Leccében futballozó Dzsamel Meszbah-t és az Inter kegyvesztett védőjét, Davide Santont is szóba hozták a blucerchiatival. 

Fotó: sportandmedia.com

3 komment

Címkék: egyéb serie a sampdoria olasz foci olasz labdarúgás calcio mercato laczkó zsolt sampdoria

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr582592823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.01.18. 16:16:01

na ez azért meglepő húzás lenne a Sampdoriától

lupetto 2011.01.18. 19:06:38

@Kronsen: az, de én például el tudnám képzelni. Mindenesetre Zieglert kicsit túlhypeoltnak érzem, szóval lehetne pótolni

Kronsen · http://www.himmel.hu 2011.01.18. 21:16:41

Laczkó a Debrecen De Ceglie-je?
süti beállítások módosítása