Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia - Palermo 1-0 Chievo

2011.01.12. 19:25 Unimuck

A találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott, sőt, olykor a vendégek domináltak. Aztán a második játékrészben már jóval többet támadott a Palermo, fokozatosan átvéve a játék irányítását. Az 56. percben Nocerino lövése csattant a kapufán, majd negyed órával később Kasami próbálkozása is a kapuvasról kifele pattant. 

Egyre nagyobb erőket mozgósított a szicíliai gárda a továbbjutás kiharcolása érdekében, a Chievót valóssággal a kapujához szögezve.

A 78. percben Kasami a vendégek hálójába fejelte a labdát, ám a partjelző lest jelzett, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Jó döntés volt.

A 80. percben aztán már nem úszták meg a veronaiak kapott gól nélkül, Miccoli tizenhatoson belüli buktatásáért megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette, ezzel juttatva csapatát a továbbjutás kapujába.

A mérkőzésen több fontosabb momentum már nem esett, így a győzelemért sokkal többet tevő Palermo jogosan jutott az Olasz Kupa legjobb nyolc csapat közé.

A negyeddöntőben a szicíliaiak ellenfele a Fiorentinát kiejtő Parma lesz.

 

Palermo 1-0 Chievo

 

Palermo: (4-3-2-1) Sirigu - Cassani (86' Munez), Andelkovic, Bovo, Garcia (67' Darmiani) - Kurtic (64' Migliaccio), Liverani, Nocerino - Ilicic, Kasami - Miccoli

Chievo: (4-3-1-2) Squizzi - Sardo (92 Djengoue), Morero, Andreolli, Jokic (77' Rincon) - Guana, Memushaj, Marcolini - Bentivoglio (80' Kirilov) - Moscardelli, Granoche

Gól: Miccoli (80' - büntetőből)

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb coppa italia olasz foci olasz labdarúgás palermo chievo palermo chievo 1 0 olasz kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr752579500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása