Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Delneri: Meg kell tanuljuk a leckét + néhány szó a Dzeko és Toni ügyről

2011.01.10. 08:47 lupetto

 Luigi Delneri csapata tegnap esti újabb háromgólos veresége után állt a Sky Sport kamerái elé, ahol keserű szájízzel próbálta összegezni a pályán látottakat. A mester elismerte, hogy csapata ismét gyengén teljesített, de hasonlóan Agnelli hétközi nyilatkozatához kiemelte, hogy a klub egy hosszútávú projekten dolgozik, amibe belefér némi bizonytalankodás, hiszen még csak az út elején járnak.

Hajtás után néhány részlet a nyilatkozatból;

"Egy hosszú út elején vagyunk, de attól még ezek a vereségek fájdalmasak. Egyszerűen tanulnunk kell a hibáinkból."

"Nehéz időszakon megyünk most keresztül. miután néhány fontos játékos nem áll rendelkezésünkre. Quagliarella, Iaquinta, Felipe Melo szereplése mind-mind sokat javított volna játékunkon."

Majd pár szóban kitért Toni érkezésére is.

"A klub hozta a döntést Toni szerződtetésével kapcsolatban, a cél természetesen az volt, hogy segítségével tovább harcolhassunk kitűzött céljainkért. Quagliarella sérülése miatt volt szükségünk rá elsősorban és a személye mellett való döntés egy jó lépés, minthogy egyszerűen nem tudunk olyan klubokkal versengeni, mint például a Manchester City, akik képesek hihetetlen összegeket áldozni egy-egy játékos megszerzésére."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus toni delneri dzeko napoli juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr682573380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása