Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter Ronaldinhót is megkereste

2011.01.04. 10:45 lupetto

 Nem csak Kaká, Ronaldinho is az Inter célkeresztjébe került Leonardo érkezte után, állítják egybehangzóan mai számukban a legjelentősebb olasz sportújságok. A brazil tréner szívesen látta volna újdonsült együttesében a kezei alatt remekül teljesítő játékost, a Milan azonban résen volt, szerződése egy záradékának értelmében ugyanis a brazil nem távozhat másik Serie A-ban szereplő együtteshez.

Így az üzlet ugrott, de nincs min aggódjon különösebbképpen Dinho, hiszen a korábban már többször szóba került Gremio mellett a Flamengo, a Corinthians és a Blackburn is beszállt a kegyeiért folytatott csatározásba, így egészen biztosan talál majd igényeinek megfelelő klubot a korábbi aranylabdás.

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho milan inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr222559426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása