Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az Inter megfigyelői Madridba repültek

2011.01.03. 09:30 Unimuck

Hosszú sérülése után ma este ismét pályára léphet Kaká a Real Madrid színeiben. Ahogy arról korábban már említést tettünk, Massimo Moratti fontolóra vette a brazil játékmester visszacsábítását Milánóba, mely híreszteléseket csak még jobban alátámasztja a Corriere dello Sport értesülése, miszerint a nerazzurri megfigyelői ma Madridba utaztak, hogy felmérjék Kaká sérülés utáni állapotát.

Az Inter presidentéje Massimo Moratti bármit megtenne, hogy csapata ismét harcban legyen a Scudettóért, ezért próbálja újdonsült vezetőedzője minden óhaját teljesíteni, nem mellesleg pedig ismét odaszúrni egyet riválisának, aki alaposan felbőszítette Zlatan Inbrahimovic nyári leigazolásával.

Szóba került Kaká kölcsönvétele és azonnali leigazolása is a nerazzurrinál, kérdés maradt azonban, hogy az egykori jó barát, José Mourinho mennyire szeretne megválni aranylabdás játékosától. 

Egyes pletykák szerint a portugál tréner nem görgetne akadályokat a brazil játékos távozása elé, ellenben régi kedvenc játékosát, Maicont szívesen látná a Real Madridnál, ami tárgyalási alap lehet a két klub között. Továbbá a "Special One" a minap elismerően szólt az Arsenal kapitányáról, Cesc Fabregasról, így nem elképzelhetetlen, hogy Mourinho a spanyol középpályást nézte ki magának Kaká helyére.

Szólj hozzá!

Címkék: real madrid kaká inter arsenal fabregas maicon kaká inter

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82555806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása