Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Dzeko: Addio Juve

2010.12.29. 19:46 lupetto

 Kicsúszni látszik a Juve karmai közül Edin Dzeko, állítja német forrásokra hivatkozva több olasz internetes portál is. Az ok egyszerű, a Manchester City jóval gálánsabb ajánlattal kereste meg a Wolfsburg csapatát, akik a 30 millió euro körüli összeget hallván sokat nem is mérlegeltek, elégedetten hajlanak a gyors megegyezésre. Állítólag a támadó sem idegenkedik az ötlettől és bár korábban többször is hangoztatta milyen szívesen folytatná Olaszországban, Anglia ellen sem lenne különösebb kifogása.

A bianconeri hívei sem kesereghetnek különösebben azonban, a Gilardino-Pazzini páros valamely tagja szinte biztosan Torinóban folytatja januártól pályafutását.

4 komment

Címkék: juventus wolfsburg gilardino manchester city mercato pazzini dzeko

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr512546785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.29. 19:52:53

nyilvanvalo kacsa, Dzeko mar tavaly is mehetett volna a Citybe, akkor is vmi 40 millaert, de visszautasitotta, mondvan, vagy Olaszorszag, vagy marad, de inkabb Olaszorszag... vegul maradt, nem hiszem, hogy Balotelli es Tevez melle menne, raadasul allitolag Diego biznice korul volt vmi iratlan paktum, hogy juventino lesz, meg mar Diego is mondta, h tuti Juves lesz, amugy ha netan megis citizen lesz, nagyon csalodok a sracban

lupetto 2010.12.29. 20:09:18

@mrscottpilgrim: elvileg nyártól menne a Cityhez, amikortól viszont Balotelli lenne a Milan játékosa
kiderül majd
mindenesetre a Juvénak a zsebébe kell nyúlnia, ha akar valamit és kész, ez egyértelmű

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.29. 21:24:20

@lupetto: hat ha Dzeko azt mondja, hogy Juventus, akkor a Wolfsburg vezetoi szepen behodolnak neki, max megismetlodik az, ami Krasic korul folyt, de ha a bosnyak a Juveba akar, akkor oda is fog igazolni
süti beállítások módosítása