Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti Madridba utazott Mourinhóért

2010.12.21. 10:34 lupetto

 A Tuttomercatoweb biztos forrásokra hivatkozva hozza mai főoldalán, az Inter elnöke Madridba utazott, mégpedig nem másért, minthogy José Mourinhóval találkozzon.

Érdekes fordulat lehet mindez a Rafa Benitez és Massimo Moratti között íródott szappanoperában, az Inter presidentéje úgy tűnik váratlan lépésével nem csak az olasz sajtót, de csapata szurkolóit is megdöbbentette. Mindenesetre a kék-fekete hívek egészen biztosan boldogan fogadnák korábbi trénerüket, bár kérdés hogy ez a forgatókönyv mennyire valószínü egyáltalán.

A cikk megemlíti, hogy Moratti és Mourinho esti találkozója bár biztosan több kósza pletykánál, azt senki sem tudja valójában mi az igazi apropója. Elképzelhető, hogy az Inter jövője lesz a téma, de az sem kizárt, hogy mindez nem több egy egyszerű baráti vacsoránál, kettőjük kapcsolata ugyanis a portugál távozta ellenére is kitűnő maradt.

S bár Mourinho viszonya a Madridi vezetőkkel korántsem felhőtlen, eddigi életútja alapján több, mint váratlan lenne ha a tréner idő és céljai elérése előtt távozna a királyi gárdától.

2 komment

Címkék: real madrid inter mourinho moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr672529765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása