Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roberto De Assis: elgondolkodtató ajánlat Ronaldinhóért

2010.12.18. 11:07 lupetto

 "Valóban megkeresett minket ajánlatával egy klub, s meg kell mondjam, több mint elgondolkodtató ez a lehetőség." - nyilatkozta az El Mundo Deportivo-nak Ronaldinho testvére, s egyben ügynöke Roberto De Assis. 

"Nem titok a Palmeiras ez a klub és egyáltalán nem kizárt, hogy ügyfelem tényleg visszaköltözik Brazíliába, miután komolyan számításba vette e megkeresést. A Palmeiras egy nagy presztizsű kitűnő egyesület, ráadásul Dinho előtt ott lenne a lehetőség, hogy brazil bajnokságot és Libertadores kupát nyerjen, ami ezidáig kimaradt életéből."

"Bármi is legyen azonban Dinho jövője, először megvárjuk mit lépnek a Milan részéről szezon végén lejáró szerződése kapcsán és csak utána veszünk fontolóra bármilyen egyéb forgatókönyvet."

Szólj hozzá!

Címkék: ronaldinho milan mercato palmeiras

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882523551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása