Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus - Manchester City: Meccshiánnyal szenvedők, jelentkezzenek!

2010.12.16. 17:30 Unimuck

Az előző fordulóban már eldőlt, hogy a Juventus nem fog továbbjutni az Európa Liga csoportküzdelmein, így hiába lép ma pályára Torinóban a világ leggazdagabb klubja, nagy érdeklődés nem övezi az összecsapást. Noha Delneri kijelentette, hogy nem a "B" csapatot fogja pályára küldeni, elég nagy az esélye annak, hogy a nemrég még sérüléssel bajlódó vagy kevesebb lehetőséghez jutó játékosokat veti be a mester meccshiányuk enyhítése érdekében. A Juvénak előrevalóbb már a hétvégi bajnoki találkozó, ezért néhány alapemberét biztosan pihentetni fogja Delneri,  így kerülhetett be pár jól teljesítő Primaverás ifjonc is a keretbe, többek között a Juventus legendás támadója, Giampiero Boniperti unokája is.

A fentiek alapján a Juve kezdő 11-e biztosan Manninger nevével kezdődik majd. Az osztrák hálóőr rendre az olasz kupa és az Európa Liga mérkőzéseken kapott lehetőséget, ez valószínűleg most sem lesz másképp. Manninger előtt a hátsó alakzat is egy igen felbolygatott névsorban kezd. A hosszú sérülésből felépülő Grygera, karöltve Legrottagliével biztosan pályán lesz a kezdő sípszó elhangzásakor, előbbi jobb szélen, míg utóbbi  Bonucci vagy Chiellini helyén lép pályára.

Várhatóan a középső alakzatban is lesz egy nagy visszatérő, nevezetesen Martínez, aki a legnagyobb eséllyel pályázik Marchisio helyére. Lazíthat egy kicsit Aquilani is,  helyére Sissoko lép majd, míg a csatársor a Del Piero - Iaquinta párossal állhat fel.

Egy kis érdekesség a mérkőzéssel kapcsolatban. A torinóiak ma este beállíthatnak egy európai klubrekordot amennyiben újra döntetlennel zárul összecsapásuk, ez esetben az AEK Athén 2002/2003-as nemzetközi szereplését másolnák le Del Pieróék, egymást követő hat döntetlenjükkel.

A mérkőzésnek magyar vonatkozása is van, Vad István és segítői vezetik majd a találkozót.

Nagy csodát tehát a mérkőzéstől ne nagyon várjunk, maximum aban bízzunk, hogy a szóhoz jutó néhány tehetséges fiatal pályafutása némi lendületet kap a ma kínálkozó játéklehetőség révén.

 

 Juventus - Manchester City

19:00, Stadio Olimpico - Torino

Várható kezdők:

Juventus: (4-4-2) Manninger - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Krasic, Melo, Sissoko, Martínez - Del Piero, Iaquinta

Manchester City: (4-2-3-1) Given - Boateng, Richards, Touré, Kolarov - Kompany, De Jong - Johnson, Yaya Touré, Silva - Jo

3 komment

Címkék: juventus el európa liga juventus manchester city

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562519621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.16. 19:47:10

Giannetti góljával a félidőben vezet a Juve!

lupetto 2010.12.16. 20:31:35

bravo, ilyenkor verném a helyetekben lapáttal agyon Amaurit

Unimuck 2010.12.17. 00:07:34

@lupetto: Remélem télen megoldódik ez az ügy is.
süti beállítások módosítása