Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Segafredo tulajdonosa Serie A-s csapatot vásárolt

2010.12.16. 18:17 lupetto

 Massimo Zanetti, a kávéipari Massimo Zanetti Beverage Group – benne többek között a Segafredo cég – tulajdonosa a Bologna csapatának új presidentéje, kürtölte világgá a hírt ma délután az olasz sajtó miután hivatalosan is megerősítették a felek, a klub gazdát cserél.

A korábbi tulajdonos Sergio Porcedda azután kényszerült megválni csapatától, hogy biztossá vált nem tudja megfelelő mód finanszírozni az egyesületet. A klub jelenleg is elmaradásokkal küzd, korábbi adófizetési szabálytalanságai miatt pedig már egy pont levonással is büntették, amihez könnyen újabbak társulhatnak, amennyiben rövid határidőn belül a személyzet illetve a játékosok augusztusi, illetve szeptemberi bére nem érkezik meg számláikra.

Sajtóinformációk megemlítik, hogy az eladás ellenére valószínüleg nem kell búcsúzzon véglegesen csapatától Porcedda (aki mindössze 6 hónapja vette meg az egyesületet), Zanetti ugyanis a jövőben is számít rá a klub irányításában.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb zanetti bologna

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr502520221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása