Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

EL: Palermói búcsúmeccs, Napoli remények

2010.12.15. 18:00 Unimuck

Ma és holnap este az Európa Liga utolsó csoportküzdelmeit bonyolítják le, ám sajnos már sok izgulni valónk nincs. A Palermo a becsületéért küzdhet a Lausanne otthonában, miután a továbbjutási esélyeit már korábban elpuskázta, míg egyetlen olasz csapatként a Napoli hazai környezetben vívhatja ki a tavaszi EL szereplést a Seauta Bukarest ellen.

Előző körben a szicíliai gárda hazai pályán fogadta az előtt helyet foglaló Sparta Prahat. Delio Rossi legényinek mindenképp győzniük kellett volna, hogy minimálisra csökkentsék ponthátrányukat a cseh csapattal szemben, majd az utolsó fordulóban, bízva a CSZKA Moszkva győzelmében, megelőzhessék a Prágát és továbbjussanak az egyenes kieséses szakaszba. Nos, ez a képlet nem is tűnt egy lehetetlen küldetésnek, ám hiába vezetett a Palermo kétszer is a találkozó folyamán, végül 2-2-es döntetlenre végzett a Spartak ellen, így idő előtt biztossá vált a dél-olasz csapat könnyes kiesése az Európa Liga küzdelmeitől.

Mára csak egy szép búcsú maradt a rózsaszín mezes alakulatnak, amit a svájci Lausanne FC otthonában kell megejtenie a Palermónak.

Lausanne - Palermo

19:00, Olympique de la Pontaise Stadion - Lausanne

 

Lausanne: (4-4-2) Favre - Rochat, Katz, Meoli, Sonnerat - Carrupt, Celestini, Steuble, Avenzini - Silvio, Tosi

Palermo: (4-3-2-1) Benussi - Cassani, Prestia, Garcia, Glik - Rigoni, Liverani, Nocerino - Pedro, Kasami - Maccarone

 

Ennél szebb és nagyobb téttel lép ma pályára a Napoli csapata, ugyanis Walter Mazzarri gárdája, ha legyőzi ellenfelét, akkor bejut az egyenes kieséses szakaszba. Már az előző fordulóban kényelmesebb helyzetbe hozhatta volna magát a Napoli, de Utrechtből csak egy pontot tudtak elhozni Hamsikék, míg a románok hazai pályán ikszeltek a Liverpoollal. 

Mazzarri Sosa és Lavezzi játékára valószínűleg nem számíthat, míg a túloldalon Nicolita és Kapetanos eltiltás miatt a lelátóra szorult. 

Egyetlen olasz csapatként a Napoli képviselheti továbbra is az EL-ben a Calciót, ha ez sikerül, óriási ünnep lesz ma Nápolyban.

Napoli - Steaua Bukarest

21:05, San Paolo Stadion - Nápoly

 

Napoli: (3-4-2-1) De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Yebda, Pazienza, Vitale - Zuniga, Hamsik - Cavani

Steaua: (4-1-4-1) Tatarusanu - Bonfim, Martinovic, Alves, Latovlevici - Gardos - Székely, Gomez, Angelov, Surdu - Stancu

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb el palermo napoli európa liga lausanne palermo napoli steaua bukarest

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr302517962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása