Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Agnelli: akár már télen világsztárral erősíthetünk

2010.12.12. 12:24 lupetto

 A Tuttosportnak mesélt csapata téli átigazolási terveiről Andrea Agnelli, néhány kellemes meglepetést is elhintve a juventinók számára;

"Hét hónap telt el mióta átvettem a klub irányítását és meg kell mondjam borzasztó elégedett vagyok azzal, ahogyan a dolgok a csapat körül alakultak. Hálás vagyok Delnerinek és Marottának is kitűnő munkájáért. Nem tűnt pedig semmi egyszerűnek a tavalyi borzasztó szezon után.

Ami az átigazolási piacot illeti, én mindig top játékosok szerződtetésében gondolkodom. Egyes sajtóinformációk szerint szándékomban áll egy-egy világsztár Torinóba igazolása a szezon végén, ami bár megállja helyét mindössze annyival javítanám ki, könnyen megeshet, hogy erre nem kell hónapokat várni, hanem már januárban érkezhet egy igazán nagy név. De ezt ne vegyék ígéretnek. Nyitott szemmel nézelődünk a piacon és amennyiben bármilyen érdekes lehetőség adódik, nem fogok habozni lépéseket tenni."

1 komment

Címkék: juventus mercato agnelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr442510616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.12. 13:43:23

Megalájk! :) Jön Dzsudzsák! De szép is lenne! :)
süti beállítások módosítása