Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sanchez C.Ronaldo utódja lehet a Manchester Unitednél - nagyot szakíthat vele az Udinese

2010.12.10. 10:45 Unimuck

Az Udinese chilei válogatott labdarúgója iránt a Manchester United érdeklődik, ezt a játékos ügynöke erősítette meg. Az évek óta remekül teljesítő szélső támadó középpályás a nyári Világbajnokságon robbant be a köztudatba, ahol nemzeti tizenegye ugyan már a csoportküzdelmekben búcsúzott, Sanchez mindvégig kiváló teljesítménnyel örvendeztette meg ügynökét és  nem kevésbé a friss prédára szomjazó játékosmegfigyelőket. Ezek után a támadót több nagy klubbal is szóbahozták, ám végül az idei szezonra még maradt jelenlegi klubjánál. Kérdés azonban, vajon meddig tudja megtartani az észak-olasz klub egyik legjobb labdarúgóját.

 

"Nem hinném, hogy januárban eligazolna más klubhoz, talán nyáron lesz a kérdés aktuális." - kezdte mondandóját Fernando Felicevich, Alexis Sanchez ügynöke.

"Igen, a Manchester United figyeli Sanchezt, ami egy lehetőség a jövőt tekintve. Más Premier League-s csapatok érdeklődéséről is hallani lehet, de ezen klubok nem vették fel velem a kapcsolatot." - folytatta a játékos ügynöke.

"A Premier League egy nagyon érdekes célállomás lehet Sanchez számára. Ő egy fiatal játékos reményteli jövővel. Nagyon tehetséges, és ha továbbra is így fejlődik, felveheti a versenyt Cristiano Ronaldóval is." - zárta mondandóját Felicevich.

A 21 éves chilei támadót 2014 nyaráig köti szerződés az Udineséhez. Jelenlegi piaci értéke 10 millió €, nyilván ennél jóval többet kell fizetnie annak a klubnak, aki valóban el akarja vinni Sanchezt.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb átigazolás manchester united udinese sanchez sanchez c ronaldo utódja

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr352506163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása