Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalos: Andjelkovic a Palermo játékosa

2010.12.08. 12:57 lupetto

 Josip Ilicic és Armin Bacinovic után újabb maribori tehetséggel erősített a Palermo együttese, kürtölte világgá ma délelőtt az olasz sajtó, miután a hírt mindkét fél hivatalosan is megerősítette.

A 24 éves játékos elsősorban a védelem tengelyében bevethető.

Mauro Zamparini nem kívánta nyilvánosságra hozni szerzeménye vételárát, de annyit elárult, 4,5 éves szerződést kötött a játékossal. A legfrisebb hírek szerint azonban itt még nem ért véget a Maribor és a rosanero újabb egymásratalálása, a Palermo ugyanis készen áll a szlovén csapat 21 éves középpályásának, Jasmin Kurticsnak szerződtetésére is.

1 komment

Címkék: egyéb palermo maribor andjelkovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr342501785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.08. 13:45:18

A vételár nem lehet nagyon ördöngős, max 1,5 millió euró, ám jól csinálja ezeket a Palermo, megfigyelik a kisebb bajnokságokban jól teljesítő játékosokat, elhozzák olcsó pénzért, aztán ha beválik nagyot nertek, ha nem, kicsit vesztettetek vagy nullára kijönnek a játékos továbbadásával.
süti beállítások módosítása