Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pulvirenti: Maxi Lopez gólt lő és távozik

2010.12.05. 12:34 lupetto

 A La Gazzetta dello Sport kérdéseire válaszolt Antonino Pulvirenti, a Catania presidentéje, mely során kitért Maxi Lopez személyére is.

"Maxi egy fantasztikus játékos, aki képes egy Juventus elleni mérkőzésen is sorsdöntő mozzanatokra, mely révén megadhatja azt az örömöt a városnak, hogy 46 év után  legyőzzük a bianconerit.

Hogy távozik-e a csapattól?

Egészen biztosan kijelenthetem, hogy januárban nem mozdul Szicíliából, de nyáron már nehéz lenne megtartani őt. Nem tudom egyelőre következő klubja nevét, de az biztos, hogy képességei alapján csakis egy olyan csapathoz kerülhet, ahol a Scudettóért kell majd harcoljon."

6 komment

Címkék: juventus serie a catania mercato pulvirenti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr362494360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.05. 12:46:43

Én szívesen látnám Torinóban. Már a Barcás korszakában is imádtam a játékát, a tavalyi szezonja, bedig nagyon durvára sikeredett. Idén kicsit megrekedt a gólgyártásban, de nem vagyok nyugodt, hogy ma épp a Juve ellen fog pályára lépni...

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.05. 13:20:11

@Unimuck: neki szerintem az a baja, hogy nincs egy olyan csapat mogotte, ami ellatna elegendo jo labdaval, meg mihajlovic es martinez tavozasa is nagyon meglatszik, de azok kozul, amiket iden jaki elbalfaszkodott, azokbol siman belott volna egy rakasat (bar szerintem azokat meg torghelle is berugta volna...), felolem is johetne

Unimuck 2010.12.05. 14:05:24

@madcows: Én szívem szerint Amaurit meg Iaquintat elhajtanám a csapattól és Maxit meg Dzekót hoznám. Quagliarellát megvásárolni, plusz ott van Alex. Az a cink, hogy kapásból nyáron Aquilani és Quagliarella 30 millió euróba fog fájni... Szóval nem tudom mennyire lesz pénzünk.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.05. 16:24:55

@Unimuck: hajamurit en is, meg jakit is, es talan eleg lenne Maxi (vagy inkabb Suarez :D), megvenni Quagot, meg ott lesz Alex, es meg visszajon elvileg Gio es esetleg Pasquatot is vissza lehet hozni, mert a serie b-ben szorja a golokat, es meg is lennenk boven + meg emlegetik a Rudnevs gyereket is

Unimuck 2010.12.05. 16:31:50

@madcows: Az a baj, hogy akkor nincs "erőcsatárunk". Amaurihoz hasonló csak sokkal jobb játékos elkélne :)
süti beállítások módosítása