Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lazio - Inter 3:1

2010.12.04. 07:00 Unimuck

Tegnap este kezdetét vette a Serie A 15. fordulója. Az utóbbi évtizede topján lévő Lazio fogadta a finoman szólva is önmaga árnyékaként senyvedő Intert. A mérkőzés elejétől kezdve a Sasok játszottak nagyobb kedvvel, több helyzetet is kialakítva, végül a 25. percben meg is szerezték a vezető találatot Biava révén, igaz ehhez némi szerencsére is szüksége volt a védőnek. Egy szögletet követően Sneijder a gólvonalról húzta ki a labdát, amivel épp Biavát találta meg, akiről a kapuba pattant a játékszer A gól után visszább zárt a hazai gárda, átengedve a területet az Internek, ennek megfelelően a milánóiak többet is birtokolták a labdát, más kérdés hogy sokra nem mentek ezzel,  az igazán masszív rohamok elmaradtak, így maradt az egy gólos Lazio vezetés a szünetre.

A második játékrész ugyanúgy kezdődött, ahogyan az első. Az 52. percben Hernanes tálalta mértani pontossággal Zarate elé a labdát, aki higgadtan emelte át Castellazzit. Ezzel már 2-0 volt a hazaiak javára.

Az Inter nem húzhatta tovább, próbált minden erejével támadásba lendülni, de Milito és Eto'o nélkül csak igen vérszegény próbálkozásokig jutott.

Aztán a 74. percben az ex-Laziós Pandev többszöri szerencsével a tizenhatoson belülre keveredett a labdával és kilőtte a hosszú alsót, mellyel felcsillant a remény a milánói pontszerzésre. Az Inter több lehetőséget dolgozott ki ezután, Muslera bravúrvédéseire nem egyszer volt szükség, végül a pontot az i-re Hernanes tette fel, megkoronázva ezzel  a találkozón nyújtott remek teljesítményét. A 89.percben egy 17 méterről elvégzett szabadrúgást vágott a hosszúba Castellazzinak, eldöntve a mérkőzés sorsát.

Ezzel a Lazio pontszámban beérte a listavezető Milant, míg az Internek tovább folytatódik vesszőfutása.

5 komment

Címkék: inter lazio lazio inter 3 1

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr822492163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2010.12.04. 18:37:58

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Gondolom most a fellegekben jársz! Majd Torinóban leszállsz a Földre! :) Bár, ha holnap nem nyerünk, akkor nehéz lesz felrázni a srácokat. Catania veszélyes hely. Nagyon durva lett a déli vonal. Napoli, Palermo, Catania...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.04. 18:42:22

@Unimuck: 1 ponttal tökéletesen elégedett leszek Torinóban, az pedig nem megszerezhetetlen.

Unimuck 2010.12.04. 18:46:12

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Meglátjuk, nagyon jó meccsre számítok! Nem tudom miért érzem ezt, de nagyon az van bennem, hogy Quagliarella lesz a végzetetek.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.12.04. 18:48:10

@Unimuck: Meglátjuk. Addig én bízom a cataniai pontvesztés(ek)ben, megfelelő nyugtató lenne a Laziónak, hogy lehet bármi, de nem előzhet a Juve.
süti beállítások módosítása