Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Dzsudzsák a forduló csapatában! - Európa Liga

2010.12.04. 15:16 Unimuck

A PSV hétközi genovai vendégszereplésén jól teljesítő magyar szélsőt beválogatta a goal.com a forduló csapatába. Bár Balázs gólt, gólpasszt nem jegyzett, mégis lendületes játékával felhívta magára a figyelmet. Ez azért is jó hír, mivel holland VoetbalZone és az olasz Mediaset is úgy tudja, hogy Torinóból ismét megfigyelőt küldtek a Sampdoria - PSV találkozóra, hogy újfent szemügyre vegyék a magyar válogatott játékos teljesítményét.

A Juventusznál nem felejtették el Dzsudzsák nevét, ám amennyiben komolyan gondolják Balázs szerződtetését, nem kevesebb, mint 12 millió €-t kell érte fizetnie a torinói klubnak, ugyanis a PSV ennél olcsóbban nem hajlandó megválni legjobb játékosától.

 Forduló csapat:

Vorm (Utrecht) – Sutter (Young Boys), Hyppiä (Bayer Leverkusen), Latovlevici (Steaua Bukarest), Zabaleta (Man City) – Vukojevic (Dinamo Kijev) – DZSUDZSÁK (PSV), Nené (PSG), Dzagoev (CSZKA Moszkva) – Falcao (Porto), Cavani (Napoli)

4 komment

Címkék: juventus európa liga dzsudzsák balász sampdoria psv dzsudzsák juventus forduló csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr422492691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.12.04. 14:46:36

wow, pedig szerintem nem játszott igazán jól. Egy szigorú, gazzettás osztályzat szerint nálam olyan 5,5 - 6-os volt, a legjobb nyilván Toivonen olyan 7-es körülivel.
De rengeteget mutatta a kamera is, szóval nagy a figyelem iránta nemzetközi szinten is

Unimuck 2010.12.04. 14:57:09

@lupetto: Szerintem se játszott most annyira jól, tud ő ennél jobban is. De az nagyon jó, hogy már a külföldi sajtóban is ekkora hátszele van és tolják. Lesz ő még zebracsíkos mezben! ;)

lupetto 2010.12.04. 15:05:07

a kérdés csak, hogy Dzsudzsák lett ilyen jó, vagy a Juve lett ilyen gyenge, hogy ott köthet ki végül

Unimuck 2010.12.04. 15:19:19

Csak az irigység beszél belőled! :)
süti beállítások módosítása