Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ibrahimovic: Még 3 év és vége

2010.12.01. 08:42 lupetto

 Az olasz Chi magazinnak adott interjújában Zlatan Ibrahimovic a Milánról, Mario Balotelliről és jövőbeli terveiről mesélt, nem kis szenzációt keltve szavaival;

"Igazán boldog vagyok, hogy a Milan játékosa lehetek és hogy visszatérhettem Olaszországba egy év spanyol kitérő után. Nagyszerű érzés a rossoneri játékosának lenni, itt minden rendkívül szervezett és a csapat körül kizárólag profi, elhivatott emberek dolgoznak. Úgy gondolom tökéletesen passzolunk is egymáshoz a klub és én, minthogy nemcsak a Milan jellemezhető a legkülönlegesebb jelzőkkel, hanem én magam is. Mint ahogy a csapat kerete is tele minőségi játékosokkal és csak remélni tudom, hogy egyre több és több csatlakozik hozzánk. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy én is a klub része lehetek és úgy tervezem Milánó lesz az a hely, ahol be is fejezem majd pályafutásomat és mivel mindenképpen a csúcson kívánom abbahagyni, így meg kell hozzam e döntést az elkövetkező 3 évben.

Mario Balotelli? Nem tudom, hogy télen a csapathoz kerül-e, de ide kellene kerüljön az egészen biztos. Nagyszerű lenne újra egy csapatban lenni vele, kitűnő játékos."

update: időközben a svéd hozzátette, mivel 2014-ig tart szerződése, így azt természetesen tiszteletben tartja és bár nem célja a játék idejekorán történő abbahagyása, mindenképpen visszavonul abban a pillanatban, amikor úgy érzi nem képes már legjobb tudása szerint teljesíteni

1 komment

Címkék: egyéb milan serie a ibrahimovic chi mercato balotelli

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232485217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.12.01. 13:15:30

3 ev, abba meg pont belefer 1-1 ev a Lazional, a Romanal, meg a Torinonal is :DDDD
süti beállítások módosítása