Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ranieri: A Palermo megérdemelten nyert

2010.11.29. 08:25 lupetto

"Csak egyféleképpen lehet szemszögünkből összefoglalni ezt a találkozót. Két ellentétes félidőt produkáltunk, az elsőben nem voltunk rosszak, bár egy kicsit a kellőnél lassabban játszottunk, de vigyáznunk kellett, mert tudtuk, hogy a Palermónak életveszélyesek a kontrái.

A második félidőben ellenben kifejezetten rosszul teljesítettünk és a Palermo megérdemelten nyerte meg a meccset. Kifejezetten lomhán, lassan játszottunk és ha sikerült is felgyorsítanunk, akkor egy-egy taktikai szabálytalansággal azonnal megállítottak. Most kifejezetten aggódhatnék a mutatott játék miatt, ha mindig így játszanánk, de szerencsére erről szó sincs." - nyilatkozta Claudio Ranieri a Sky Sports kamerái előtt, hozzátéve még;

" Semmi sem utalt előzetesen a mai vereségre. Igaz, hogy egy hétközi derbyn vagyunk túl, de a csapat elég koncentrált volt és kellőképp elszántnak tűnt. A Palermo egyszerűen jobb volt ezen az estén."
 

Szólj hozzá!

Címkék: roma serie a palermo ranieri azzurri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82480410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása