Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A túlélésért játszanak - BL, keddi játéknap

2010.11.23. 14:48 lupetto

 Nincs mit tovább halogatni, bizony fel kell kösse a gyatyát ma este mind a Roma, mind pedig a Milan csapata, ha saját kezében szeretné tudni sorsát az utolsó játéknap előtt. Egyik csapatra sem vár könnyű feladat, de egyik küldetés sem lehetetlen, a farkasoknak otthon kellene legyőzni saját hazája bajnokságában szenvedő riválisát, míg a rossonerinek Franciaországban kellene valami emlékezeteset alkotnia.

A fővárosiak szokásos év eleji hullámvölgyükön túljutva magabiztosan készülhetnek a bajorok vedégjátékára, reálisan nézve három pontra állnak a továbbjutástól, melyet reményeik szerint ma este be is gyűjtenek majd. Az "odavágót" tekintve kisebb csodának kellene történnie, hogy ez valóban megtörténjen, mindenesetre a helyzet azért nem ilyen drámai, Tottiékban bőven benne van a győzelem lehetősége. Már csak azért is, mert a Bayernből egész különítmény lesz kénytelen kihagyni a találkozót; Van Bommel, Arjen Robben, Miroslav Klose, Holger Badstuber és Ivica Olic nem léphet pályára ma este sérülés miatt, míg Bastian Schweinsteiger pedig eltiltását tölti, egyedül Ribery visszatérése adhat Van Gaalnak némi örömre okot, de a francia sincs még korántsem 100 %-os állapotban. Ezzel szemben Ranieri majd mindenkire számíthat, aki valójában is eséllyel pályázna a kezdőcsapat egy helyére, egyedüli fejtörést a támadósor összeállítása okozhat, de ez azért korántsem a megoldhatatlan probléma kategóriája.

Várható kezdőcsapatok;

ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi; Menez; Totti (Borriello), Vucinic
BAYERN: Butt; Lahm, Van Buyten, Demichelis, Pranjic; Tymoshchuk, Ottl; Muller, Kroos, Ribery; Mario Gomez

A Milan önmagának tette nehézzé csoportját érzésünk szerint azzal, hogy baszott győzelemre játszani Amszterdamban egy harmatos tinicsapat ellen, mostmár a vérszemet kapott franciák és belelkeseült hollandok ellen sokkal nehezebb dolga lesz. Ráadásul sérült Pato, Pirlo, Antonini, Oddo és az örökifjú Inzaghi is, Ibrahimovic pedig kezd belefáradni, hogy egyedül húzza hátán a csapatot. Nem lesz könnyű kirándulás na, mindezt összefoglalva.

Az első mérkőzés eredménye ugyan némi bizakodásra adhat okot, de aki még emlékszik a találkozóra az tudhatja, van mitől félteni a rossoneri hátsó alakzatát. Az egy pont életbevágó, de bízzunk benne, hogy folytatja remek bajnoki szereplését a milánói együttes, ez esetben pedig a győzelem kiharcolása sem lenne több Seedorféknak egyszerű rutinmunkánál.

Várható kezdőcsapatok;

Auxerre: Sorin; Hengbart, Coulibaly, Grichting, Dudka; Oliech, Pedretti, Ndinga, Birsa; Contout; Sammaritano

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho

4 komment

Címkék: roma bajnokok ligája milan bl bayern münchen auxerre

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr692468041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2010.11.23. 21:26:09

Na, hát Rómában gyorsan eldőlt..

lupetto 2010.11.23. 22:25:39

dajeeeeeee, 0-2-ről :)

Unimuck 2010.11.23. 22:38:55

Mi történt itt???? :) Őrület Rómában! Végre a Bayern nem mákos olasz csapat ellen.

lupetto 2010.11.23. 23:12:31

Nagy meccs volt, nem gondoltam volna, hogy olasz csapat képes erre ilyen éles meccsen, bár a Bayern már korábban továbbjutott, azért azt se feledjük.
A Milan is kitett magáért, szép este volt :)
süti beállítások módosítása