Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Prandelli kísérletezni fog Románia ellen

2010.11.16. 17:39 Unimuck

Az olasz labdarúgó válogatott szerdán barátságos mérkőzésen Románia ellen lép pályára. Cesare Prandelli ezt a találkozót a tesztelésnek szenteli, ennek megfelelően négy újoncot is meghívott a keretbe, sőt, mi több, Balzaretti, Ranochhia, Diamanti és Ledesma rögtön a kezdő tizenegyben bizonyíthat.

Az újoncok mellett sok régi ismerős kapott újra meghívót a Squadra Azzurrába. Ilyen az Interben ritkán szerephez jutó Davide Santon és a Juvéban másodvirágzását élő Alberto Aquilani.

Ugyanakkor kimaradt a keretből Chiellini és Marchisio, utóbbi izomsérülést szenvedett a hétvégi Roma elleni bajnokin.

Prandelli nem hazudtolta meg önmagát és már jóval a mérkőzés előtt kihirdette a kezdő felállást, amely így hangzik: (4-3-1-2) Viviano - Santon, Bonucci, Ranochhia, Balzaretti - Aquilani, Ledesma, Mauir - Diamanit - Balotelli, Rossi.

A csapat házatájáról még érdekes hír, hogy a válogatottból is kikerülő Cassano 10-es számú mezét, Mario Balotelli öltheti magára. Ezen hír kommentálást inkább rátok bízom...

A mérkőzésnek Klagenfurt ad otthont, ahol szerdán 20:30-kor indul útjára a labda.

Olasz keret:

kapus: Emiliano Viviano (Bologna), Antonio Mirante (Parma), Salvatore Sirigu (Palermo)

hátvéd: Davide Santon (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Andrea Ranocchia (Genoa), Federico Balzaretti (Palermo), Davide Astori (Cagliari), Mattia Cassani (Palermo), Domenico Criscito (Genoa), Daniele Gastaldello (Sampdoria)

középpályás: Alberto Aquilani (Juventus), Cristian Ledesma (Lazio), Stefano Mauri (Lazio), Alessandro Diamanti (Brescia), Daniele De Rossi (AS Roma), Claudio Marchisio (Juventus), Andrea Pirlo (AC Milan)

csatár: Mario Balotelli (Manchester City), Giuseppe Rossi (Villarreal), Alberto Gilardino (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Juventus)

Szólj hozzá!

Címkék: románia olaszország keret barátságos squadra azzurra azzurri blog

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr802452966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása