Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Nedved Hamsikot dícséri, Amauri és Sissoko cserealany lehet

2010.11.16. 15:44 Unimuck

Mai nap mutatták be Hamsik önéletrajzi könyvét Pozsonyban, ahol Pavel Nedved is tiszteletét tette. A Juventus igazgatótanácsának tagja ismét elismerően szólt a szlovák középpályásról, talán már túlságosan is elismerően, burkoltan kijelentve, szívesen látná a Napoli játékosát Torinóban.

„Sokkal jobb játékos, mint én voltam az ő korában, és biztos vagyok benne, hogy ezt a következő években bizonyítja is majd” – nyilatkozta Nedved.

Ezek után napvilágot látott egy-egy kósza pletyka, miszerint a Juventus kész Amaurit és Sissokot is elcserélni az extrém külsejű játékosra, csak hogy meggyőzze a Napoli vezetőit a transzferről.

Kétség kívül Amauri évről évre egyre gyengébb teljesítményt nyújt a Juventusznál, az idei bajnoki mérkőzéseken még gólt sem szerzett, így nem csoda, ha az újságok a csatár távozásáról írnak, noha a támadó foggal-körömmel ragaszkodik jelenlegi klubjához.

Momo Sissoko is elveszítette kezdő helyét a Zebráknál, miután Del Neri egy jóval támadóbb felállást alkalmaz elődjénél, így a Mail válogatott játékos jövője is bizonytalan a Juventusznál.

Az Öreg Hölgynek nyáron szüksége lesz egy középpályásra, mivel a vezetőség valószínűleg nem fog élni Pepe megvásárlására kötött opciós jogával. Így kerülhet képbe a Serie A egyik legnagyobb tehetsége, kérdés a Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis mennyiért és milyen áron válna meg kedvenc játékosától, ha egyáltalán megválna. Egy biztos, mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a klubnak, amelyik Hamsikot el akarja csábítani Nápolyból.

3 komment

Címkék: pletyka juventus egyéb igazolás serie a napoli sissoko amauri mercato hamsik azzurri blog

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr162452673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2010.11.17. 13:34:00

Ha Hamsik megy a gobbókhoz, akkor Dzsudzsák nem fog.

Unimuck 2010.11.17. 16:18:27

@madbalee: Szerintem Dzsudzsák érkezésére nagyobb esély van, mint Hamsikéra. Jó a szlovák, de Balázs jobb szélen ;) Amúgy is a Juvénak nem irányító kell, plusz olcsóbb megoldás lenne honfitársunk leigazolása. Minden érv mellette szól :) Vennék is hamar egy Dzsudzsákos Juve mezt! :)

neuropa 2010.11.23. 02:35:48

"Vennék is hamar egy Dzsudzsákos Juve mezt! :)" dettó :D
süti beállítások módosítása