Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Cassanata újratöltve II. - mehet, amerre lát

2010.11.12. 13:18 lupetto

 Végéhez közeledik a korábbiakban már tárgyalt történet, a Samp ügyvédei benyújtották kérelmüket a szövetség felé, melyben kérik a játékos szerződésnek felbontását. Ezzel egy időben Garrone a következőt nyilatkozta a hírügynökségeknek;

„Cassano a legjobb, erről semmi kétség, és a távozásával súlyos veszteség éri a csapatot. Ennek ellenére fenntartjuk a döntésünket és jogi lépéseket teszünk."

Ezzel azt hiszem le is zárhatjuk Cassano pályafutásának genovai fejezetét, hacsak nem lesz olyan vicces kedvében a támadó, hogy szabaddá válása után aláír a Genoához, januártól szabad a vásár, olcsó prédává válik az egyik legkeresettebb olasz játékos.

Kérdés persze, hogy meddig tart ki az őt övező csend, a nagy csapatok látványosan nem beszélnek az ügyről, vagy csak illedelmesen hárítanak, míg a kicsik ugyan mozgolódnak, de aligha valószínü, hogy Antonio végül a Parma vagy a Palermo színeiben kössön ki.

Kérdés tehát, hogy ki lesz, aki ingyen viszi majd Cassanót, melyik sztárklub az, ahová valójában elkélne, melyik az, amelyiknek túl nagy rizikó lenne Cassano kétségkívül megosztó személyiségének hatása, vagy melyik az, aki pillanatnyilag egyáltalán megengedhetné magának, hogy sok milliós fizetését kigazdálkodja.

Vagy marad egy mindent felülíró forgatókönyv, mely Olaszországot ismerve nem is oly valószínütlen, mely szerint pusztán a Garronével szembeni tiszteletből senkinek sem kell majd a sztár és Antonio kénytelen lesz külföldre szerződni?

Sok ideje mindenesetre neki sincs e döntések meghozatalára, a Sampban hetek óta nem játszhat, s a legfrisebb hírek szerint Prandelli sem számít rá, amíg nem rendeződik a helyzet személye körül.

 

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb serie a sampdoria cassano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr642444361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása